Hvordan Lager Man Snøhjerter?

Vår mest populære snøklype er snøhjerteklypa. Og vi får endel spørsmål om hvordan man lager disse hjertene som henger fra trærne. Lett synes vi i Snølykke! Men så har vi fått ganske så mye trening med all produktestingen!

Så da tenkte vi at vi burde lage noen korte videosnutter om dette. Og du vet vel at du kan lage røde snøhjerter? Ikke? Les videre!
Snøhjerter

Så lenge snøen ikke er altfor kald og pulveraktig så går det greit å klemme hjerter rundt grener. Husk at hvis snøen er veldig hard og har mye vann så trenger du lite snø, og du må du ikke klemme for hardt.

Er snøen veldig myk trengs det mer snø i klypa.

Vi voksne har klart å brekke noen hjertesnøklyper med veldig hard snø! Da er tipset å klemme på den fremste delen på klypa i det du skal klemme til å slutten. Du ser hvordan i videoen nedenfor.


Etter at snøhjertet henger fra treet kan du farge det med f.eks rød konditorfarge blandet med vann. Andre farger fungerer også fint, men gult... ser alltid mistenkelig ut. Husk at snøhjertet blir tyngre når det får ekstra vann i seg fra fargen. Så hvis du sprayer for mye så vil det sannsynligvis falle ned.

  

 

Når du er ferdig får du kanskje en slik hjertetunnel? Snøhjerteklypa finner du her. Lykke til!  

 

 

Tilbake til bloggen